fbpx
Сьогодні
16:06 06 Лис 2019

Лінія розлому між європейськими цінностями та неототалітаризмом проходить на Донбасі, - Денісова

Фото krymr.com

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова виступила на конференції "Берлінська стіна 30".

Під час свого виступу вона нагадала учасникам про епохальні історичні події, які передували зведенню Берлінського муру, який і став далеко несимволічним кордоном між свободою і тоталітаризмом, та провела історичні паралелі та аналогії періоду Берлінської стіни та агресії РФ на території України

"Деякі політики пропонують поставити новий мур на зразок Берлінського, щоб відгородитися від тимчасово окупованого Донбасу та українських громадян, що мешкають там. Тож тепер лінія розлому між європейськими цінностями та неототалітаризмом проходить на Донбасі", – заявила Денісова у виступі.

Крім цього, омбудсменка висловила впевненість, що цивілізована Європа не має права лишатися осторонь війни на Сході України.

"Україна не змінює напрямок на європейські цінності, на верховенство права та права людини. Ми не допустимо будь-яких обмежень прав громадян України, в тому числі мешканців Донбасу. Україна – наш дім, що повинен утвердитися під європейським дахом", – резюмує вона.

Щойно завершився мій виступ на конференції "Берлінська стіна 30", яка проходить в рамках міжнародного саміту "Берлінська…

Posted by Людмила Денісова on Wednesday, November 6, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: