fbpx
Сьогодні
17:43 06 Лис 2019

Кабмін виділів 1,2 млрд грн для термомодернізації будинків

Фото kmu.gov.ua

Уряд виділів 1,2 млрд грн для термомодернізації будинків.

Про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

"Середа традиційно — день засідання #УрядТехнократів. Отже сьогодні ми:

✔ Виділили 1,2 млрд гривень для термомодернізації будинків — це більше 2 тис утеплених будинків, в яких зменшаться втрати на тепло від 20% до 50%.

✔ Виділили гроші на 822 патрульні машини — у 30 маленьких міст та селищ України, для близько 28 мільйонів громадян зросте швидкість реагування поліції на виклики.

✔ Прийняли рішення про залучення 450 млн євро кредиту від ЄІБ на будівництво українських доріг. Мова йде, зокрема, про два масштабні проекти — об'їзна дорога біля Львова та капітальний ремонт ділянок міжнародної траси Київ – Одеса", – пише він.

Середа традиційно — день засідання #УрядТехнократів. Отже сьогодні ми: ✔ Виділили 1,2 млрд гривень для…

Posted by Олексій Гончарук on Wednesday, November 6, 2019

Також він зазначив, що уряд заборонив ввезення в Україну залізничних вагонів з РФ з 20 листопада 2019 року, а не 1 березня 2020, як передбачалось раніше.

"І включили Миколаївський бронетанковий завод до об'єктів державної власності, які не підлягають приватизації через стратегічне значення для економіки і безпеки України + традиційно схвалили низку кадрових рішень та оголосили переможців конкурсів на посади Голови Національного агентства з питань державної служби та Голови Державної служби геології та надр", – пояснює Гончарук.

Раніше Гончарук провів перше засідання Нацради з питань науки і технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: