fbpx
Сьогодні
16:03 05 Лис 2019

Глава Дніпропетровщини подав у відставку

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов подав у відставку.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Політична картина в країні останнім часом кардинально змінилася. Чотири роки тому, ми об'єдналися в демократичну коаліцію, аби усунути Партію Регіонів від керування процесами в області. І це нам вдалося. Але сьогодні багато партій, фракції яких представлені в обласній раді, не отримали підтримки мешканців області.

Тому логічним би було провести позачергові вибори обласної ради, але ми зараз не маємо відповідного інструментарію.

Останні шість місяців в облраді відбувається намагання підлаштуватися під загальноукраїнську політичну картину за умови підтримки «папередників». Хоча отримати недовіру від Партії Регіонів вважаю за позитивну оцінку своєї діяльності – значить, ми все робили вірно! В даній ситуації вважаю за доцільне скласти свої повноваження та піти з посади голови обласної ради!

Я не згоден з деякими процесами, що відбуваються сьогодні, наприклад, відключення від електропостачання будівлі Медіа-Простору.

Залишаюся в місцевій політиці!

В будь-якому статусі продовжу працювати в рамках визначених раніше пріоритетів: підтримка воїнів АТО, волонтерів та добровольців, розвиток децентралізації, покращення екології та популяризація здорового способу життя і культурних цінностей, підтримка вільного підприємництва та розвиток економіки.

Дякую всьому депутатському корпусу, керівникам міст, районів та ОТГ за спільну роботу, спрямовану на вирішення багатьох проблем нашої області", – написав Пригунов.

Як свідчить розпорядження про призначення на 8 листопада чергової сесії Дніпропетровської облради, депутати планували розглянути питання оголошення недовіри Пригунову та його відставку.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: