fbpx
Сьогодні
20:26 04 Лис 2019

Мати Гандзюк розповіла, що сказала їй донька незадовго перед смертю

Мати херсонської активістки Катерини Гандзюк, Надія повідомила, що сказала їй донька незадовго перед смертю

Про це повідомляє Укрінформ.

"Коли вона помирала, останні слова, які вона сказала, коли прощалася з Гандзюком (батьком — ред.), були такі: "Я їх недооцінила, а вони мене переоцінили". Коли він прийшов зранку до лікарні, в 8:40 Катя вже померла", – зазначила Надія Гандзюк, мати активістки.

Мати загиблої також сказала, що у день нападу у будинку були відключені ліфт, світло та не було води.

"У день вбивства Каті, коли вона йшла на роботу, в домі був відключений ліфт, відключене світло і не було води. І коли Катю облили кислотою, то жіночки, які працювали в невеликому магазині десь метрів 10 від місця злочину, обливали її газованою водою, змивали цю кислоту. Я досі не можу виходити на балкон, на якому лежить рюкзак Каті, а він прийняв значну долю тієї кислоти, зараз це купа чорного скислого бруду. Катя померла б на місці, якби не той рюкзак. А вона ще мужньо боролася, бо було сильне бажання жити", – сказала вона.

Водночас Надія Гандзюк висловила сумнів, що це було випадково.

"Ви думаєте, що відключили воду, світло і ліфт — і вона з сьомого поверху спускалася, і ці особи дивилися на неї у віконце, як вона спускалася і стояли на сходинках, чекали її – то це не влада зробила, а наше ОСББ відключило? Я сумніваюся, дуже сумніваюся", – додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: