fbpx
Сьогодні
09:53 04 Лис 2019

Главу McDonald's звільнили через роман зі співробітницею

Керівництво компанії McDonald's звільнило виконавчого директора Стіва Істербрука. Причиною стали його відносини з однією зі співробітниць (її ім'я не називається).

Хоча 52-річний Істербрук розлучений, а інтимні стосунки були з обопільної згоди, топ-менеджер порушив корпоративні правила, які забороняють романи між працівниками корпорації, повідомляє The Wall Street Journal.

Сам Істербрук, який залишив раду директорів McDonald's, у листі співробітникам погодився з тим, що зробив помилку, а керівництво прийняло правильне рішення, звільнивши його.

Наступником Істербрука стане Кріс Кемпчінскій, який раніше очолював американський підрозділ компанії.

Істербрук очолював McDonald's з 2015 року, а раніше керував мережею ресторанів у Великій Британії За час його роботи ринкова вартість компанії практично подвоїлася, проте при цьому кількість відвідувачів в американських ресторанах мережі зменшилася. Пояснювалося це тим, що люди стали віддавати перевагу здоровій їжі, а компанія недостатньо швидко поліпшувала свій асортимент.

McDonald's заснований в 1940 році в Каліфорнії двома братами Річардом і Морісом Макдональдами, які відкрили невеликий ресторан в містечку Сан Бернардіно. Створити глобальну мережу вдалося бізнесменові Рею Кроку, який став відкривати заклади за франчайзинговою моделлю, а потім викупив частку братів Макдональд.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: