fbpx
Сьогодні
08:28 03 Лис 2019

Ситуація на фронті: 15 обстрілів, поранено 2 українських військових

2 листопада на Донбасі російські окупаційні війська здійснили 15 обстрілів, поранено двох українських військових

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

2 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів: поблизу Новогригорівки – з мінометів калібру 120 мм; біля Авдіївки – з РПГ, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Талаківки – зі станкових автоматичних гранатометів; двічі неподалік Водяного, що на Приазов'ї – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; біля Павлополя – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 9 обстрілів: біля Новозванівки – з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів; тричі неподалік Новолуганського – зі стрілецької зброї та станкових протитанкових і автоматичних гранатометів; двічі поблизу Хутора Вільного – зі стрілецької зброї; неподалік Луганського – з великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів; біля Шумів – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Зайцевого – з СПГ, стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

Вчора, 2 листопада, поранень внаслідок обстрілів зазнали два військовослужбовці Об'єднаних сил.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вогневої активності не проявляли. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: