fbpx
Сьогодні
20:26 03 Лис 2019

Імпічмент Трампа: інформатор готовий відповісти на питання республіканців

Співробітник американської розвідки, чия доповідна призвела до розслідування щодо імпічменту президента США Дональда Трампа, запропонував дати відповіді на письмові запитання республіканців з комітету Палати представників з розвідки.

Про це повідомив телекомпанії CBS News його адвокат, передає УНН.

"Адвокат інформатора, який повідомив про побоювання з приводу того, як президент веде себе з Україною, сказав, що запропонував республіканцям з комітету Палати представників з розвідки задавати питання своєму клієнтові безпосередньо, без необхідності проходити через демократичну більшість комітету", – повідомляє телеканал.

Адвокат Марк Заїд, як повідомляється, вказав, що в суботу він зв'язався з членом Палати представників Девіна Нуньєсом, високопоставленим членом комітету, щоб сказати, що "його клієнт готовий відповісти на питання республіканців під присягою і беручи до уваги покарання за лжесвідчення, якщо законодавці представлять письмові запитання групі адвокатів інформатора".

Додамо, республіканці, які складають меншість у Палаті представників, раніше скаржилися, що мають обмеження в справі про імпічмент Трампа.

Раніше Трамп заявив, що хоче бачити інформатора щодо розмови із Зеленським та закликав того "об'явитися".

Нагадаємо, в Білому домі заявили, що готові до імпічменту.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: