fbpx
Сьогодні
22:55 01 Лис 2019

Зеленський у Тернополі посварився з активістами

У Тернополі активісти питали у Володимира Зеленського "чий Крим" і "чий Донбас", а також висловлювали невдоволення поведінкою депутатів від "Слуги народу".

Про це повідомляє місцеве тернопільське видання 0352.

Уточнюється, що під час від'їзду з обласної державної адміністрації Зеленського обступили молоді люди. Вони намагалися змусити Президента відповідати на питання "Чий Крим?" і "Чий Донбас?".

Крім того, активісти цікавилися, чи будуть покарані депутати від фракції партії "Слуга народу", які освистали в парламенті бійця-добровольця Яну Зінкевич.

Зеленський відповів активістам, що у нього все гаразд з політичною орієнтацією, а Крим і Донбас для нього є українськими територіями.

"Я вважаю, що не можна у Верховній Раді кричати "Ганьба!". Я, коли сьогодні заходив, внизу мені теж кричали "Ганьба!". Я не нижче народного депутата, це неправильно таке кричати. ​​Мені так здається. За Яну – я розберусь, що там було, я не бачив. Може депутати не їй кричали", – сказав Зеленський з приводу ситуації з Яною Зінкевич.

Також стверджується, що після цього Президент не поїхав на огляд водної арени, який був раніше запланований, а відразу попрямував до аеропорту.

https://www.facebook.com/redcoukr/videos/10157417860218801/

Нагадаємо, 1 листопада Зеленський представив новопризначеного голову Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: