fbpx
Сьогодні
15:02 01 Лис 2019

Три фракції просять прибрати Яременка з крісла глави комітету через скандал

Політичні фракції "Голос", "Батьківщина" і "Європейська солідарність" закликали звільнити нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка з посади глави комітету з питань міжнародних зв'язків.

Стало відомо з виступу від імені трьох фракцій народного депутата Сергія Рахманіна на засіданні 1 листопада, повідомляє УП.

"Авторитету Верховної Ради, як вищому представницького колегіального органу, завдано серйозної шкоди. З нашої точки зору, поведінка нашого колеги Богдана Яременка, зокрема його вчорашній виступ, який з нашої точки зору, містив елементи образи на адресу цілого законодавчого органу і заяви, які можна трактувати як погрози журналістам, є неприйнятними і недопустимими.

Тому спільна точка зору трьох фракцій поставити перед Верховною Радою питання про доцільність перебування пана Яременка на посаді глави такого важливого і чутливого комітету як комітет з питань міжнародних зв'язків.

Ми вважаємо, що депутатський корпус, керівництво Верховної Ради належним чином оцінять поведінку нашого колеги і зроблять необхідні висновки".

31 жовтня Яременко у парламенті нагадав журналістам, які напередодні опублікували його особисте листування з повіями, про кримінальну відповідальність: "Оприлюднення листування є кримінальним злочином і той, хто зробив це звідти (вказує на ложу журналістів – УП), заробив від трьох до семи років. Я не погрожую, я просто нагадую про закон і мораль, який для всіх один".

Нардеп додав, що вибачається перед усіма, хто цього заслуговує, і попросив його не судити.

Раніше: Скандальне листування депутата з повією в Раді, Яременко вибачився за свій вчинок.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: