fbpx
Сьогодні
10:07 31 Жов 2019

Зусилля поліцейських спрямовані на забезпечення правопорядку в Золотому, - Троян

Поліція контролює весь периметр під'їзду та виїзду із селища Золоте, патрулює вулиці в посиленому режимі. 

Про це повідомляє Національна поліція Луганської області за посиланням на заступника голови Нацполіції Вадима Трояна.

"Вчора у районі Золотого розпочався процес розведення сил і засобів, тож до несення служби залучені посилені патрулі поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії.

Для забезпечення безпеки мирних жителів та правопорядку у населених пунктах на зазначених ділянках розведення співробітники поліції Луганщини та приданих сил несуть службу у посиленому режимі. Зокрема виставлені додаткові наряди поліції, вулиці цілодобово патрулюють піші та мобільні наряди.

У разі потреби в оперативному штабі миттєво приймаються рішення щодо корегування сил та засобів, задіяних до охорони правопорядку".

Заступник голови Нацполіції спільно із начальником поліції Луганщини Сергієм Колесником тримають на контролі процес організації та несення служби і постійно спілкуються з місцевими мешканцями.

"Ми контролюємо весь периметр під'їзду та виїзду із селища, патрулюємо вулиці. Тобто зусилля поліцейських спрямовані на забезпечення правопорядку. Ми охороняємо громадський спокій. Це – українська територія, і ми своїх громадян не залишимо", – запевнив Троян.

Раніше повідомлялося, що Путін прокоментував розведення сил у Золотому.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: