fbpx
Сьогодні
19:16 31 Жов 2019

Лубінець вимагає у Мінекономіки конкретики, як воно забезпечуватиме громадян гідною роботою та зарплатою

Голова Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Дмитро Лубінець вимагає у Мінекономіки конкретики, як воно забезпечуватиме громадян гідною роботою та зарплатою.

Відповідну заяву він оприлюднив у Facebook.

"Рішенням Кабміну Державна служба зайнятості переходить з відання Міністерства соцполітики до Міністерства економічного розвитку. Але, розглядаючи відповідний технічний законопроект, ми у Верховній Раді так і не почули від пана міністра, а що власне робитиме нове профільне міністерство в цій сфері? Наша Депутатська група "За майбутнє" складається з мажоритарників і питання працевлаштування – одне з найактуальніших, з яким приходять до нас виборці. Тому ми вимагаємо конкретики, як міністерство планує забезпечити громадян гідною роботою та зарплатою, аби вони працювали вдома, а не виїжджали в пошуках заробітку до інших країн", – пише він.

Рішенням Кабміну Державна служба зайнятості переходить з відання Міністерства соцполітики до Міністерства економічного розвитку. Але, розглядаючи відповідний технічний законопроект, ми у Верховній Раді так і не почули від пана міністра, а що власне робитиме нове профільне міністерство в цій сфері? Наша Депутатська група "За майбутнє" складається з мажоритарників і питання працевлаштування – одне з найактуальніших, з яким приходять до нас виборці. Тому ми вимагаємо конкретики, як міністерство планує забезпечити громадян гідною роботою та зарплатою, аби вони працювали вдома, а не виїжджали в пошуках заробітку до інших країн.

Posted by Дмитро Лубінець on Thursday, October 31, 2019

Нагадаємо, що 100% переселенців зможуть брати участь у місцевих виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: