fbpx
Сьогодні
10:24 31 Жов 2019

Богдан незадоволений роботою міністрами: чому

Фото РБК-Україна

Глава офісу президента Андрій Богдан не задоволений роботою міністрів і вважає, що вони нерезультативні, бо бояться брати на себе відповідальність.

Про це він сказав в інтерв'ю УП.

"Я особисто незадоволений. Мені не подобається, що вони стараються сподобатися Фейсбуку, але це мінус в результативності.

Ми дедлайн поставили до кінця року, вони зараз собі визначають пріоритетні напрямки, які обіцяють досягнути до кінця року. Відповідно, наша команда вся збереться, разом з ними будемо обговорювати й будемо приймати відповідні рішення.

На сьогоднішній день дуже тяжко заставляти їх, вони ще бояться, вони не розуміють, вони дуже розумні, дуже класні експерти".

На думку Богдана, міністри бояться щось змінювати, бо не хочуть нести відповідальність – не тільки кримінальну, а й репутаційну.

Але в такому випадку, за словами голови ОПУ, варто вертатися назад в експертне середовище і розказувати думки. Якщо ж хочеш бути у владі, то треба діяти, бо чиновника, депутата "мають оцінювати за результатами, а не за його виступами".

"Я – один з тих, які їм пояснюють, що КРІ їхньої діяльності – не суспільна любов, а результати роботи.

І якщо тебе всі будуть любити, але ти не будеш робити реальні реформи, і твої дії не призведуть до реального поліпшення життя в Україні, ми будемо приймати тяжке рішення".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: