fbpx
Сьогодні
22:09 30 Жов 2019

Вперше в історії: "Динамо" перемогло "Шахтар" в 1/8 фіналу Кубка України

У Києві на "Олімпійському" "Динамо" приймало донецький "Шахтар" у Кубку України.

Вперше в історії столичні футболісти змогли обіграти в Кубку України не в фінальному матчі свого головного суперника. До цього п'ять зустрічей грандів на різних стадія турніру завершувалися перемогою "гірників".

Обидві команди стартували зі стадії 1/8 фіналу. "Динамо" почало агресивніше, часто використовуючи високий пресинг. "Гірникам" іноді було дуже важко виходити зі своєї половини поля. У підсумку, кияни заслужено вийшли вперед – Сидорчуку вдався шикарний дальній удар, після якого м'яч за божевільно траєкторії залатав у ворота П'ятова.

динамо шахтар

У другому таймі гості заграли активніше, а "Динамо" почало грати на контратаках. У кінцівці поєдинку Шепелєв спробував грубо збити прорив Тайсона по центру, за що суддя нагородив його спірної червоною карткою. Незабаром після цього "гірники" заробили кутовий, після розіграшу якого м'яч опинився на лінії штрафного в ногах Степаненко, який потужним ударом зрівняв рахунок і перевів гру в овертайм.

На початку першого екстратайму склади команд зрівнялися після того, як Степаненко заробив другу жовту картку. А через 15 хвилин "Динамо" забило. Де Пена подав кутовий і чемпіон світу U-20 Денис Попов головою вбив м'яч в сітку воріт.

динамо шахтар

Чвертьфінальні матчі відбудуться 22 квітня. Вирішальний поєдинок за трофей відбудеться 13 травня, а місце проведення матчу поки невідомо.

Нагадаємо, чинним володарем Кубка України є донецький "Шахтар", який в травні переграв в Запоріжжі першоліговий "Інгулець" (4: 0).

"Шахтар" є рекордсменом за перемогами в Кубку України за часи незалежності – 13 трофеїв.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: