fbpx
Сьогодні
12:59 30 Жов 2019

"Щодо чого? Тільки нерви псувати": Гонтарева не буде судитися з Коломойським

Колишня голова Національного банку Валерія Гонтарева не має наміру подавати позов до суду на українського олігарха Ігоря Коломойського.

Про це вона повідомила в інтерв'ю Радіо НВ, записаному в Лондоні.

"Я не збираюся подавати жодні позови, тому що це вже буде питання юрисдикції. Згідно з юрисдикцією, позови треба подавати в Україні. Що ж ви можете подавати в Україні, де корумповані суди і продажні прокурори? Щодо чого ми будемо з вами подавати? Тільки псувати нерви".

За словами ексголови НБУ, у неї "не вистачить коштів" на ті судові процеси, які в цьому випадку її "змусить вести" Коломойський. Гонтарева, зазначає, що для олігарха судитися, до певної міри – професійна діяльність. Вона нагадала про 600 судів за участі Коломойського проти Національного банку, Міністерства фінансів і нового Приватбанку.

Нещодавно у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" комік Євген Кошовий та жіноча частина національного хору імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата".

Сама Гонтарева назвала виступ "Кварталу" соромом і насміханням з людського горя. Український олігарх Ігор Коломойський сказав, що жарти йому сподобалися, а Гонтареву назвав "невмєняшкою".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: