fbpx
Сьогодні
10:14 30 Жов 2019

Біля Ради протестують проти створення ринку землі

Всеукраїнська аграрна рада в середу проводить акцію протесту біля стін парламенту з вимогою не допустити включення до порядку денного законопроекту №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як передає інформагенство, кілька сотень людей на площі Конституції вимагають від парламенту і президента не допустити включення до порядку денного ВР і голосування депутатами законопроекту, що передбачає створення ринку землі в Україні.

Після завершення протесту біля будівлі парламенту, учасники акції вирушать до Офісу президента, щоб зажадати від глави держави втручання в ситуацію.

Протестувальники вважають, що створення ринку землі призведе до скуповування сільськогосподарських земель олігархами та великими землевласниками, а саме існування держави поставлено під загрозу.

Це перша з трьох акцій проти ринку землі, які заплановано біля будівлі парламенту. Свої протести також проведе Асоціація тваринників України та Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Раніше повідомлялося, що комітет Верховної Ради підтримав законопроект про ринок землі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: