fbpx
Сьогодні
22:14 29 Жов 2019

Зеленський пояснив, чому форум провели у Маріуполі

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський пояснив, чому інвестиційний форум провели у Маріуполі.

"Чому ми організували Форум у Маріуполі? Бо саме це місто стане стартом для нового Донбасу. Тут уже відкрили крутий ІТ-хаб з потрібними стартапами, почали покращувати екологію. Сьогодні кермував автівкою на новенькій трасі, 130 кілометрів якої збудували лише за два з половиною місяці. Скоро результатів буде ще більше, бо ми можемо працювати швидко та якісно!", – пояснює він.

Зеленський зазначив, що "сьогодні ми зробили перший крок до мрії про інноваційну країну – просто на Форумі з національними операторами зв'язку підписано Меморандум про те, що дуже скоро кожен куточок нашої країни буде охоплений мобільним зв'язком та Інтернетом".

Також президент підкреслив, що Маріуполь – уже європейське місто.

"Після стількох перельотів, поїздок та зустрічей увечері все ще сповнений енергії від побаченого та почутого. Мій висновок такий: Маріуполь – уже європейське місто. Тільки треба трішки допомогти йому оговтатися від випробувань, які випали на його долю останніми роками. Але люди, а головне – молодь, з якою сьогодні зустрічався окремо, – це вир енергії та наснаги. Слухав презентації проектів від студентів Української академії лідерства і, знаєте, не маю сумнівів, що з України вже скоро братимуть приклад! Хочу, щоб такою була вся країна, щоб Україна була заряджена такою енергією. Треба, щоб такі люди здобували якісну освіту, щоб вони почувалися вільними, щоб мали всі можливості. Вони залишатимуться тут і збудують Україну майбутнього, якою ми всі пишатимемося", – заявив Зеленський.

Також Зеленський дав старт роботи фонду реінтеграції та відновлення Донбасу.

Нагадаємо, що у Маріуполі відкривається Проектний офіс ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: