fbpx
Сьогодні
10:45 29 Жов 2019

Кабмін створив раду з питань розвитку малого бізнесу та ФОП

Фото kmu.gov.ua

Кабінет міністрів України створив Координаційну раду з питань розвитку малого та мікробізнесу, а також затвердив її склад.

Відповідне рішення уряд ухвалив під час свого виїзного засідання у Маріуполі 28 жовтня, передає пресслужба Кабміну.

"На виконання Указу Президента України від 17 жовтня Уряд затвердив положення про Координаційну раду з питань розвитку мікропідприємництва. Мета діяльності ради – покращення умов для розвитку підприємництва, зокрема роботи фізичних осіб-підприємців", — пояснюють в уряді.

17 жовтня президент України Володимир Зеленський доручив Кабміну створити координаційну раду, яка має розробити низку законопроєктів щодо захисту та розвитку малого бізнесу. Очікується, що ці законопроєкти мають спростити умови ведення бізнесу для ФОПів.

Кабінет Міністрів України також вдосконалив процедуру відбору майбутніх чиновників. Відтепер тестування кандидатів на посади буде проводитися в Центрі оцінювання Національного агентства України з питань державної служби, що означає більш зручне та організоване тестування для усіх учасників, а також зменшить витрати часу конкурсних комісій та покращить прозорість оцінки результатів кандидатів.

Нагадаємо, що Гончарук назвав 8 питань, які розглянули на засіданні уряду в Маріуполі.

 

 

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: