fbpx
Сьогодні
14:52 28 Жов 2019

Заступник голови Мінінфраструктури йде у відставку

Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк заявив, що завершує роботу у міністерстві.

Про це він написав у Facebook.

"Цього тижня я офіційно завершую свою роботу у Міністерстві інфраструктури України. Це моє рішення, відповідну заяву я передав керівництву Міністерства. За три з половиною роки у команді МІУ ми пройшли великий, подекуди, складний, але продуктивний шлях. Моя команда не працювала на публіку чи заради піару, і багато ґрунтовних змін залишаться непомітними для пересічного громадянина, але вони стали фундаментальними у побудові нової якісної інфраструктури. Всі наші ініціативи потребують подальшої підтримки та розвитку, як на рівні міністерства, так і на рівні держави та наших міжнародних партнерів", – заявив Лавренюк.

"Я вважаю, що на цьому перехідному етапі, після зміни керівництва МІУ, моя функція виконана і потрібно рухатись далі", – написав він про причини звільнення.

За даними "Економічної правди", Юрій Лавренюк, який з 2016 року займав посаду заступника міністра та відповідав за портовий напрямок, представляє в транспортному відомстві інтереси глави МВС Авакова.

Після новини у вересні про те, що Лавренюк може залишитися, одразу декілька профільних асоціацій опублікували листи на ім'я президента та прем'єра з проханням не допустити його перепризначення, оскільки з ним, начебто, пов'язані ледь не усі корупційні скандали останніх років.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: