fbpx
Сьогодні
14:00 28 Жов 2019

Пєсков прокоментував поїздку Зеленського на Донбас

У Кремлі стежили за поїздкою президента Володимира Зеленського на Донбас і тепер заявляють, що про підготовку до саміту "Нормандської четвірки" можна буде говорити, якщо українському лідеру вдасться домогтися розведення сил.

Про  це стало відомо з коментаря прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, поданого російським "Інтерфаксом", пише "УП".

"Ми стежили з великою увагою (за поїздкою Зеленського). Деякі діалоги (між українським лідером і представниками добровольчих батальйонів), які мали місце, висвітили на повний зріст проблеми, які є і показали першоджерело цих проблем…

Ми сподіваємося, що в міру того, як президент України змусить такі підрозділи виконувати власні накази, можна буде говорити про підготовку до розведення, що є важливою складовою частиною підготовки до проведення саміту".

Розведенню сил в районі Золотого на Луганщині перешкоджають обстріли, які ведуть окупаційні сили, контрольовані Кремлем. Російська сторона продовжує робити вигляд, що не впливає на дії своїх маріонеток.

Нагадаємо, що Зеленський розповів про візит у Золоте.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: