fbpx
Сьогодні
11:01 28 Жов 2019

Посол розповів про проблеми єгипетських студентів в Україні

Фото UATV

Наразі 3,5 тисячі єгипетських студентів навчаються в різних українських університетах. Велика кількість цих студентів потрапили в країну через посередників, які використовували шахрайські схеми, щоб відправити їх в Україну. Таким чином, студенти опиняються в іншому університеті, не отримуючи очікуваної освіти, або їх шантажують за допомогою їх же документів при переході з одного курсу на інший, і так далі.

Про це розповів надзвичайний і повноважний посол Єгипту в Україні Хоссам Ельдін Мохамед Ахмед Алі в інтерв'ю UATV.

"Ми отримуємо скарги від наших студентів майже щодня. Ми дуже тісно співпрацюємо з українською стороною в цьому плані, обмінюємося інформацією і дуже уважно стежимо за ситуацією", – зазначив він.

"Я розумію, що Україна дає фантастичну освіту українцям. Але ситуація зовсім інша, коли мова йде про іноземців, зокрема, єгиптян. Ми знаємо це з нашого досвіду. У деяких є вдалий досвід, але переважна більшість стикається з різними типами проблем, які ми зараз намагаємося вирішити, тому що бачимо, що кожен можливий елемент двосторонніх відносин, яких ми прагнемо, є дуже позитивним", – розповів посол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: