fbpx
Сьогодні
16:18 28 Жов 2019

Поліція не виселятиме Нацкорпус із Золотого, - заява

Заступник глави Національної поліції Вадим Троян запевняє, що групи поліцейських, які прибули до Золотого-4 Луганської області не мають завдання будь-кого виселяти звідти.

Про це заявила пресслужба Нацполіції України

"За словами Вадима Трояна, спільна група з поліцейських і військовослужбовців ВПС відвідала будівлю, де розмістилися представники Національного корпусу, з метою звичайної перевірки. Така перевірка є нормальною дією, оскільки територія, де розташований населений пункт Золоте-4, належить до зони проведення Операції Об'єднаних сил", – кажуть у пресслужбі.

"Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, "хтось когось буде штурмувати", не можна", – підкреслює Тороян.

Троян заперечив, що поліцейські мають наміри виселяти когось із Золотого, а також закликав не спекулювати на цій темі.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося відео, на якому Зеленський спілкується з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області.

У штабі ООС кажуть, що Зеленський спілкувався з людьми, які нелегально перебувають у Золотому зі зброєю.

У Зеленського заявили, що незаконну зброю добровольців вивезли з Золотого. Пізніше в МВС уточнили, що ветерани-добровольці мали легальну зброю. І вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4.

Також Зеленський офіційно призначив нового голову Луганської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: