fbpx
Сьогодні
10:13 28 Жов 2019

НАБУ пропонує голосувати за члена Ради громадського контролю бюро кожному бажаючому громадянину

З 9 ранку до 9-ї вечора 28 жовтня проходить відкрите рейтингове Інтернет-голосування з обрання одного члена Ради громадського контролю НАБУ замість того, повноваження якого достроково припинені.

Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро України.

Проголосувати можна на сайті НАБУ. Будь-який громадянин, який проживає на території України, має право взяти участь у рейтинговому Інтернет-голосуванні. Кожен може проголосувати лише один раз і не більше ніж за одного кандидата.

Для запобігання повторного голосування, охочим взяти участь у голосуванні необхідно буде підтвердити адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону (українського GSM оператора).

На проходження перевірок і обрання кандидатів відводиться 15 хвилин. Якщо Ви не встигли проголосувати – спробу можна повторити за 5 хвилин.

Протокол голосування з частково закодованими даними доступний протягом усього часу голосування. Кожен, хто проголосує, може знайти і перевірити запис про власний вибір. Повний протокол з частково знеособленими даними буде опубліковано одразу після завершення голосування.

Обраним до складу Ради громадського контролю за результатами рейтингового Інтернет-голосування вважається один кандидат, який набрав найбільшу кількість голосів.

За результатами конкурсу з формування складу Ради громадського контролю на сайті НАБУ розмістять оголошення про результати рейтингового голосування із зазначенням кількості голосів, поданих за кожного кандидата.

Загалом Рада громадського контролю формується з 15 осіб, відібраних на конкурсі.

У разі дострокового припинення повноважень члена Ради громадського контролю проводиться конкурс для обрання.

Член Ради громадського контролю, обраний замість того, чиї повноваження достроково припинено, обирається на строк, що залишається до закінчення річного строку повноважень цієї ради.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: