fbpx
Сьогодні
11:45 27 Жов 2019

Знай наших: Ярослава Магучіх стала кращою молодою легкоатлеткою Європи

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх виграла у цьогорічній номінації "Зірка, яка сходить" в Європі. Нагородження відбулось у Таллінні під час урочистої церемонії Європейської легкої атлетики (ЕА) Golden Tracks.

Про це повідомляє ФЛАУ.

"Я дуже щаслива стати переможницею у номінації "Зірка, яка сходить". Хочу подякувати всім, хто підтримував мене упродовж сезону, а особливо тренеру Тетяні Степановій і моїй сім'ї. Також дякую Європейській легкій атлетиці за нагороду. Це чудова мотивація для того, щоб працювати ще наполегливіше і досягти мети", – прокоментувала Ярослава.

Зазначимо, що на цю нагороду серед чоловіків також претендував українець Михайло Кохан. Він увійшов до трійки фіналістів.

Нагадаємо, що Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Європи. Також стала наймолодшою в історії призеркою дорослих Чемпіонатів світу, вигравши у Досі "срібло" зі стрибків у висоту і двічі встановивши юніорський світовий рекорд (2,02 м і 2,04 м).

Легкоатлеткою року стала Марія Ласіцкене, яка є чемпіонкою світу зі стрибків.

The Women's Rising Star of the year for 2019 won high jump silver at the World Championships in Doha with a world U20 record of 2.04m, aged 18….#GoldenTracks

Posted by European Athletics on Saturday, October 26, 2019

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: