fbpx
Сьогодні
13:25 27 Жов 2019

Щедрий Вівторок: як і навіщо долучатися до Дня добрих справ

Всеукраїнський день добрих справ #ЩедрийВівторок відбудеться 3 грудня.

Україна вдруге бере участь у всесвітньому благодійному русі #GivingTuesday. Кожного року Щедрий Вівторок проходить після Дня подяки у більше ніж 150 країнах. До нього приєднуються мільйони учасників – від великих корпорацій до некомерційних організацій та окремих благодійників.

Цього року #ЩедрийВівторок проходить 3 грудня.

Мета руху– зробити добрі справи корисною звичкою українців: об'єднати всіх людей, які займаються благодійністю в будь-якій формі, та надихнути інших приєднатися.

Допомагати можна по-різному: не тільки грошима, але й часом, знаннями, ресурсом.

На сайті Руху #ЩедрийВівторок є Карта добра, яка є вашим провідником у світ Добрих справ. Можна зареєструвати власну ініціативу, або подивитися вже зареєстровані і долучитися до них.

Українці підходять до Щедрого Вівторку креативно.

Наприклад, українські школярі разом із вчителями проводять Дні добра і збирають кошти на підтримку Фонду «Запорука», що опікується онкохворими дітьми.
Громадська організація «Відчуй» випускає добрий мерч, кошти з продажу якого підуть на благочинність. Галерея Triptych: Global Arts Workshop влаштовує арт-проект CAN Charity Art Niche на підтримку фонду, що опікується дітьми з інвалідністю.

Приєднатися до руху #ЩедрийВівторок може кожен.

Більше деталей ви знайдете на сайті givingtuesday.org.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: