fbpx
Сьогодні
13:10 27 Жов 2019

НАБУ подало новий позов проти Гладковського

Національне антикорупційне бюро України звернулося в суд з черговою вимогою притягти президента корпорації "Богдан", екс-заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олега Гладковського до відповідальності за неявку за викликом детективів НАБУ, заявляє адвокат Гладковського Руслан Волинець.

Як повідомляється на сайті корпорації "Богдан", Волинець називає нову справу проти свого підзахисного безпідставною і розцінює її як чергове свідчення політично вмотивованого переслідування.

"Звинувачення проти Гладковського надумані, оскільки детективи НАБУ були попереджені у встановлені законом порядки та терміни про причини неможливості прибуття у визначені ними день і час", – зазначив він.

Адвокат нагадав, що липнева поїздка Гладковського за кордон була запланована ще в травні, а не за день до допиту, про що свідчить купівля квитків на літак.

За словами Волинця, судове засідання відбудеться у понеділок 28 жовтня о 9:30 у Вищому антикорупційному суді України.

Корпорація "Богдан" також повідомляє, що повідомила послів країн "Великої сімки" про продовження політично мотивованих дій і необґрунтованих звинувачень на адресу Гладковського і підприємств, що входять до складу корпорації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: