fbpx
Сьогодні
13:48 26 Жов 2019

Суд заарештував заступника Філатова за підозрою у корупції

Заступнику мера Дніпра Бориса Філатова Михайлу Лисенку обрали запобіжний захід.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Дзержинський районний суд Кривого Рогу обрав Лисенку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 600 тисяч гривень.

За версією слідтства, зазначена особа разом з іншими посадовими особами міської ради та підприємства-підрядника підозрюється в привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів при здійсненні ремонту Нового моста в Дніпрі (ч.5 ст. 191 та ч.1 ст. 366 КК України).

У самій прокуратурі не повідомили ім'я чиновника, проте, за даними Радіо Свобода, йдеться про заступника мера Михайла Лисенка.

Раніше ЗМІ повідомили, що затриманим в аеропорту Харкова чоловіком виявився заступник мера Дніпра Бориса Філатова Михайло Лисенко.

Як відомо, прокуратура Дніпропетровської області у вересні повідомила, що за фактом привласнення бюджетних коштів під час ремонту Нового мосту у Дніпрі (29,5 млн грн.), Лисенка та інших чиновників міськради оголосили в розшук.

В мерії Дніпра пізніше повідомили, що Лисенко перебуває у плановій відпустці.

9 жовтня Лисенку та ще двом посадовцям мерії повідомили про підозру в розтраті понад 16,8 мільйона гривень бюджетних коштів на паспортизації вулиць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: