fbpx
Сьогодні
18:14 25 Жов 2019

В Одесі тітушки жорстоко побили активістів, які виступають проти забудови, 2 затриманих

В Одесі в районі вулиці Гагарінське плато, де йде будівництво житлового комплексу UNITY TOWERS, невідомі напали на активістів, які протестують проти забудови.

Про це  повідомляє місцеве видання "Думская". Також безліч фото і відео опубліковано у Facebook-групі "Аркадія, Гагарінське плато – Зупинимо свавілля".

"Тільки що тітушки, найняті будівельною компанією, напали на мирних жителів. Вискочивши з території будівництва за адресою Гагарінське плато, 5, близько 25 осіб в однаковому одязі, обливши крижаною водою, розпилили газ і ногами побили людей", – повідомили в групі.

Акция

А на Гагаринском плато до сих пор продолжается борьба. Подписывайтесь на наш канал в Телеграм https://t.me/dumskayatv

Posted by Думская ТВ on Friday, October 25, 2019

 

В результаті бійки поліція затримала двох осіб.

За попередніми даними, це охоронці будівництва.

Видання вказує, що жителі довколишніх будинків вже кілька днів блокують заїзд будівельної техніки. В п'ятницю вранці "тітушки" також напали на активістів.

В Аркадії мають побудувати три висотки за адресою Гагарінське плато, 5.

Незважаючи на протести місцевих жителів і судові позови, забудовнику все ж вдалося отримати дозвіл на будівництво. Документ виданий у вересні. На цій ділянці повинна була з'явитися школа і дитячий сад.

Замовником багатоквартирного житлового комплексу UNITY TOWERS виступає ТОВ "Камертон", спроектувала його компанія "Мегалайн Проект", а підрядником буде компанія "Ейч Пі Груп". У кожному будинку передбачено 25 поверхів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: