fbpx
Сьогодні
13:29 24 Жов 2019

Ткаченко: У Київраді з'явилася група депутатів "Новий Київ"

Нардеп від Слуги народу також анонсував створення міжфракційного об'єднання у Верховній Раді з аналогічною назвою.

Народний депутат IX скликання Верховної Ради від Слуги народу і колишній гендиректор телеканалу 1 + 1 Олександр Ткаченко написав про це у Facebook.

Він також анонсував створення міжфракційного об'єднання в Раді з аналогічною назвою: "Я провів розмови з безліччю депутатів СН і інших фракцій і отримав їх підтримку. Думаю, наступного тижня про таке міжфракційне об'єднання буде оголошено".

Ткаченко написав: "У Києві сьогодні туман, і він найкраще передає стан, в якому перебуває місто. У нас є мер, який навіть не спромігся витратити більше половини бюджету Києва на соціально-економічний розвиток – той напрямок, який найбільше вимагає інвестицій. Кілька мільярдів гривень з міського бюджету тримає на депозитах. А те, що витрачав, йшло друзям, котрі зараз знаходяться під вартою і, сподіваюсь, що деякі інші друзі так само там опиняться. Ми прийняли в першому читанні Закон про столицю для того, щоб запустити механізм оновлення міста, і щоб на нових виборах місто мало реальні повноваження самоврядної столиці. І ми доведемо справу до кінця".

Депутат Київради Сергій Гусовський, який знаходився на прес-брифінгу з Ткаченко, заявив, що нова депутатська група стане в "системну опозицію до поки що чинної міської влади Києва".

Завданням "Нового Києва" буде "контроль над діями мера і його підлеглих".

Раніше повідомлялося, що Київрада нарешті зібрався на засідання після 5-місячної перерви.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: