fbpx
Сьогодні
12:08 24 Жов 2019

Київрада нарешті зібралася на засідання після 5-місячної перерви

Депутати Київської міської ради 24 жовтня змогли зібратися для проведення засідання після п'ятимісячної перерви.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомив столичний міський голова Віталій Кличко, у залі зареєструвався 71 депутат зі 120 депутатів за необхідних 61. Він подякував присутнім, що вони змогли прибути на сесію, незважаючи на "політичну турбулентність".

"У залі зареєстровано 71 депутата, кворум є… Шановні колеги, добре, що депутати, розуміючи свою відповідальність перед киянами, зібралися сьогодні на засідання Київради. Нам необхідно ухвалити низку важливих для життєзабезпечення столиці України рішень

Мер Києва наголосив, що на засіданні потрібно ухвалити бюджет столиці на 2020 рік.

Секретар Київради Володимир Прокопів оголосив, що з фракції "Солідарність" вийшли 4 депутати: "Повідомляю про вихід з фракції "Солідарність" Пабата Олександра, Петровця Олега, Сагайдака Іллі, Харченка Олександра. З цього моменту ці депутати є позафракційними"..

Також із фракції "Батьківщина" вийшли три депутати: Ваган Товмасян, Сергій Римаренко та Сергій Паладій.

Крім коригування бюджету, пріоритетним питанням є підготовка Києва до опалювального сезону, який, як стверджує мер, розпочнеться у п'ятницю, 25 жовтня.

"Першими тепло почнуть отримувати заклади соціальної сфери, лікарні, дитячі сади та школи. На повний запуск системи теплопостачання за процедурою нам необхідно 10 днів. Не забуватимемо, що в Києві найбільша в Європі система централізованого постачання теплоенергії", – сказав міський голова.

Нагадаємо, що Нафтогаз розкритикував рішення київської влади стосовно опалення.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: