fbpx
Сьогодні
16:15 24 Жов 2019

Ексберкутівцю, обвинуваченому в розстрілах на Майдані, пом'якшили запобіжний захід

Фото hromadske

Колишньому співробітнику спецпідрозділу «Беркут» Сергію Тамтурі, обвинуваченому у розстрілах на Євромайдані, змінили запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на нічний домашній арешт з 22:00 до 6:00.

Про це повідомляє hromadske.

До того колишнього беркутівця тримали під вартою з липня 2015 року.

Зазначимо, Тамтуру та ще чотирьох ексберкутівців звинувачують у вбивстві 48 та пораненні 80 людей на вулиці Інститутській.

Раніше заступник глави Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов закликав генпрокурора Руслана Рябошапку амністувати «беркутівців», причетних до вбивств протестувальників на Євромайдані.

Нагадаємо, що Зеленський заявив, що ексрадник Віктора Януковича Андрій Портнов не має ніякого відношення до теперішньої влади.

Зазначимо, що екс-заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов, який, за його словами, стоїть за підозрою арештованому екс-нардепу Сергію Пашинському, обіцяє таку саму участь п'ятому президентові Петру Порошенку.

При цьому Генеральна прокуратура України готує підозру п'ятому президенту України Петру Порошенко за статтею про зловживання владою.

Раніше директор Державного бюро розслідувань Роман Труба зазначив, що його відомство розслідує 12 кримінальних проваджень, у яких фігурує експрезидент Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: