fbpx
Сьогодні
21:48 23 Жов 2019

Призначено нового прокурора Криму

Прокурором Автономної Республіки Крим призначили Ігоря Поночовного, який до цього був заступником

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Нового голову відомства представив заступник генерального прокурора України Гюндуз Мамедов, який очолював прокуратуру до нього.

"Прокуратуру АР Крим повинен очолювати надійний керівник, людина, яка розуміє специфіку та особливості роботи відомства. Ігор Поночовний із 2017 року працював у прокуратурі автономії, пройшов шлях від заступника начальника управління до заступника прокурора. За цей час зарекомендував себе виключно як професіонал, який зможе ефективно продовжити роботу відомства на шляху до деокупації і реінтеграції Автономної Республіки Крим", – зазначив Мамедов.

Поночовний пообіцяв продовжити розслідування порушення прав людини в окупованому Криму.

"Ми продовжимо реалізовувати ті плани і завдання, які визначені Стратегією розвитку прокуратури АР Крим в умовах тимчасової окупації на 2019-2021 роки. Жоден факт порушення прав людини на тимчасово окупованому півострові не залишиться поза нашою увагою, а винні особи будуть притягнуті до відповідальності як на національному, так і на міжнародному рівнях", – зазначив Поночовний.

Довідка. Кар'єру прокурора розпочав у 2009 році на посаді помічника прокурора Дарницького району міста Києва. У грудні 2017 року, розпочав роботу в прокуратурі Автономної Республіки Крим. Спочатку – на посаді заступника начальника управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва. Опісля очолив управління нагляду в кримінальному провадженні.

У червні 2018 року обійняв посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим.

22 жовтня 2019 року наказом Генерального прокурора І.М. Поночовний призначений на посаду прокурора Автономної Республіки Крим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: