fbpx
Сьогодні
22:53 23 Жов 2019

Арахамію перевірять на детекторі брехні у четвер

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пройде перевірку на детекторі брехні завтра, оскільки поліграфологам потрібен час, аби підготувати для нього питання.

Відзначимо, щойно завершилось тестування народного депутата Олександра Дубінського, як за ним до кімнати зайшов Давид Арахамія. Проте поліграфологи зауважили, що не зможуть сьогодні провести тестування, оскільки не підготували для нього запитань, передає УНН.

У свою чергу Арахамія наголосив, що готовий пройти тестування завтра о 16.00.

Раніше адвокат нардепа Дубінського Тетяна Костіна повідомила, що результати перевірки на поліграфі народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського мають бути готові в понеділок.

Нагадаємо, 22 жовтня з'явилася інформація про те, що Офіс Президента наполягає на тому, щоб народні депутати від фракції "Слуга народу", які входять до складу фінансового комітету Верховної Ради, пройшли детектор брехні. Офіс Президента висунув підозру 11 членам фракції у зв'язку із звинуваченнями в отриманні 30 тис. доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради.

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський заявив, що вимагає від усіх членів комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики пройти перевірку на детекторі брехні в зв'язку з виниклими підозрами в корупції.

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, з метою перевірки викладеної в ЗМІ інформації, зареєстровано кримінальне провадження за фактом можливого вчинення корупційного злочину народними депутатами України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: