fbpx
Сьогодні
16:35 22 Жов 2019

Південна Корея підняла винищувачі через військових літаків РФ

У вівторок, 22 жовтня, Південна Корея підняла по тривозі винищувачі після того, як російські військові літаки без попередження увійшли в зону розпізнавання протиповітряної оборони країни.

Як повідомляє Reuters, шість літаків ПКС РФ порушили зону розпізнавання південнокорейської ППО протягом шестигодинного періоду.

Згідно з повідомленням Об'єднаного комітету начальників штабів Сеула (JCS), це 20-те порушення зони розпізнавання ППО Південної Кореї російськими військовими літаками в цьому році.

«Наші військові терміново підняли винищувачі для відстеження та моніторингу літаків і передачі попереджувальних повідомлень», — йдеться в заяві JCS.

Російські літаки не порушували повітряний простір Південної Кореї, наголосили у Сеулі.

У Міноборони РФ заявили, що два російські стратегічні бомбардувальники Ту-95МС в супроводі винищувачів Су-35С і літака дальнього радіолокаційного дозору і наведення А-50 провели патрулювання на Далекому Сході.

«На окремих етапах маршруту екіпажі Ту-95МС супроводжували пара винищувачів F-15, F-16 (ВПС Південної Кореї) і F-2 (ВПС Японії)», — додали у російському військовому відомстві.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: