fbpx
Сьогодні
16:26 22 Жов 2019

Від початку 2019 Укрзалізниця звільнила 22 менеджерів

Від початку 2019 року з пасажирської компанії Укрзалізниці звільнили 22 керівника, зокрема начальників вагонних дільниць, депо та вокзалів. Це більше половини керівного складу цієї структури УЗ.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Зазначається, що керівництво філій Пасажирської компанії, яка входить до складу Укрзалізниці, «неналежно виконувало свої посадові обов'язки або підозрюється у зловживаннях».

«Пасажирський сектор — це найбільш чутливий для населення напрямок діяльності Укрзалізниці. Підрозділи, які відповідають за організацію пасажирських перевезень, зобов'язані належно виконувати свої функції: поїзди мають виходити в рейс справними і чистими, а клієнти — отримувати якісний сервіс. Керівники, які не справляються з цими завданнями, а тим більше підозрюються у корупційних схемах, будуть невідкладно звільнені», — повідомив Кравцов.

В Укрзалізниці уточнюють, що проти звільнених керівників відкрили 11 справ за фактами зловживань, за 4 з яких викрадене майно повернули Укрзалізниці.

Зазначимо, що напередодні голова Укрзалізниці заявив, що оголосить «джихад» проти корупціонерів у топ-менеджменті Укрзалізниці.

2 вересня Володимир Зеленський доручив до кінця 2019 року розробити план реструктуризації Укрзалізниці.

Нагадаємо, що уряд повернув Укрзалізницю під підпорядкування Мінінфраструктури.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: