fbpx
Сьогодні
15:45 22 Жов 2019

Сивохо з депутатами поїхали у "сіру зону" на засідання: деталі

Парламентський комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій проводить виїзне засідання в Луганській та Донецькій областях, яке триватиме 5 днів.

Про це повідомляють голова комітету народний депутат член депутатської групи "За майбутнє" Дмитро Лубінець, якого цитує прес-служба комітету, Facebook-сторінка Сергія Сивохо.

Лубінець: "Ми відійдемо від традиційного офіціозу, коли виїзне засідання обмежувалось візитом до військово-цивільних адміністрацій. Натомість побуваємо в пунктах пропуску, оглянемо зруйновані внаслідок війни міста та села, об'єкти соціальної інфраструктури та підприємства, поспілкуємось з людьми, які живуть в "сірій" зоні".

 

За словами Лубінця, такий формат засідання допоможе нардепам ухвалювати ефективні рішення.

Новопризначений радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу Сергій Сивохо теж присутній у цій мандрівці, як свідчить його Facebook-сторінка.

 

За словами Сивохо, учасники виїзного засідання багато комунікують: з військовими, депутатами, місцевою владою та пересічними громадянами. Планується також огляд зруйнованих і реконструйованих будівель у Красногорівці, Мар'їнського району.

Раніше повідомлялося, що Сивохо прокоментував своє призначення в РНБО.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: