НАЗК виявило порушення у звітах 58 партій, зокрема у звітах “Голосу” та “Слуги народу”: деталі

Національне агентство з запобігання корупції виявило порушення у звітах 58 політичних партій, зокрема і у звітах 4 партій, обраних до парламенту.

Про це повідомила пресслужба НАЗК з посиланням на члена агентства Наталію Корчак.

"Порушення виявлені у звітах парламентських політичних партій "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" та "Голос"".

"У звітах політичних партій, які увійшли до Верховної Ради…, виявлені факти здійснення внесків особами з непогашеним податковим боргом, що заборонено законом".

"Протоколи про адміністративні правопорушення будуть складені уповноваженими особами Національного агентства на фізичних осіб-внескодавців".

НАЗК аналізувало звіти політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за ІІ квартал 2019 року.

Інформація про виявлені порушення також міститься у звітах партій: "Бджола", "Біла Церква разом", "Відродження України", "Влада народу", "Воля", "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", "Громадсько-політична платформа Надії Савченко", "Громадянська позиція", "Демальянс", "Комуністична партія України", "Конгрес українських націоналістів".

Порушення знайшли і звітах партій "Національний корпус", "Наші", "Наш край", "Об'єднання "Самопоміч", "Партія Шарія", "Патріот", "Правий сектор", "Радикальна партія Олега Ляшка", Рух нових сил Михайла Саакашвілі" "Сила і честь", "Сила людей", "УДАР Віталія Кличка", "Українська морська партія Сергія Ківалова", "Українська стратегія Гройсмана", "5.10" та інших.

Всього за ІІ квартал 2019 року до Національного агентства надійшли 269 звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

Свіжі дописи

  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Старшокласникам викладатимуть курс “Агросфера”: навіщо це рішення

За сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України"(Проєкт USAID) експерти громадської організації СвітОсвіт створили навчальний шкільний… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Уже понад 30 000 пакунків з екопідгузками відправлено українським малюкам

У різних куточках нашої країни уже понад 30 тисяч українських родин в межах спільного проєкту… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, який здобув два особистих “золота” на Євро

Спортсмен Ілля Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, що здобув два особистих "золота" на… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У Вашингтоні пройшла акція на підтримку України: висадили соняшники під російським посольством

Українські активісти, дипломати, небайдужі громадяни США та інших країн третій рік поспіль висаджують перед посольством… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

П’єса-феєрія “Лісова пісня” Лесі Українки вийшла італійською

"Лісова пісня" (Il canto della foresta) Лесі Українки вийшла італійською мовою. У найбільшому італійському видавництві… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.