fbpx
Сьогодні
18:09 21 Жов 2019

Коломойський відверто облаяв Милованова та Бородянського

Олігарх Ігор Коломойський вважає, що міністр розвитку економіки Тимофій Милованов повинен негайно написати заяву про відставку.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Настоящее время, коментуючи заяву Милованова про те, що скандальний номер Кварталу 95, присвячений підпалу будинку Валерії Гонтаревої, може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні.

«Я вважаю, що після такої заяви міністр економіки повинен негайно написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова як дебіл для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні – дебіл», — сказав Коломойський.

«На інвестиційний клімат впливає номер у розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, я вважаю, що у нас інвестклімату взагалі немає! І значить Україні не потрібно давати нічого ні МВФ, ні іншим. І я більш ніж упевнений, що нам більше нічого і не дадуть, що це все порожні старання. Досить міністру Милованову ходити з простягнутою рукою, всі ці старання, вистачить витрачати казенні гроші, щоб їздити великими делегаціями у США», — додав олігарх.

Також Коломойський назвав міністра культури Володимира Бородянського, який вибачився перед Гонтаревою, «покидьком».

«Він вибачався перед Гонтаревою. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок. Нехай він спочатку вибачиться перед громадянами Україна, які постраждали від дій Гонтаревої і її зграї, перед вкладниками знищених нею банків. І всіма громадянами України, які постраждали від курсу гривні, який замість восьми гривень за долар став 25 грн. Це її пряма заслуга. Тому що реальний курс, який мав бути сьогодні в країні, — це на рівні 12 грн/$», — сказав Коломойський.

Нагадаємо, 17 вересня Гонтарева повідомила, що невідомі спалили її будинок в селищі Гореничі під Києвом.

Коломойський спростував причетність до підпалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: