fbpx
Сьогодні
08:34 21 Жов 2019

Бойовики на Донбасі 12 разів обстріляли позиції ЗСУ

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 12 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики вели вогонь, поблизу Богданівки зі стрілецької зброї, біля Водяного — з ручних протитанкових гранатометів, неподалік Павлополя, Пищевика і Невельського — з великокаліберних кулеметів, в районі Пісків — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, неподалік Авдіївки — з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу Новомихайлівки — зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів, поблизу Славного — зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами та автоматичних гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ терористи обстріляли українських військових поблизу Кримського з озброєння БМП-1, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, неподалік Золотого-4 — з автоматичних станкових гранатометів, біля Оріхового — з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, зокрема і великокаліберних кулеметів.

За минулу добу втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

З початку поточної доби бойовики тричі обстріляли українських військових. Зокрема, поблизу Водяного вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, поблизу Пищевика — з великокаліберних кулеметів, неподалік Попасної – з великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: