fbpx
Сьогодні
15:00 20 Жов 2019

Милованов назвав 4 речі, які цікавить бізнес поза Україною

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов назвав 4 речі, які цікавить бізнес поза Україною.

Про це він написав у Facebook.

"Ми на межі економічного прориву. Це відчувалась в усіх зустрічах в США. Люди, бізнес, інвестори, чиновники з цікавістю дивляться на Україну, і всі визнають спроможність нової влади змінити країну. Очікування високі, але всі хочуть трохи придивитись і точно переконатись", – пише він.

Він сказав, що людей і бізнес поза Україною цікавить наступне:

1. Наскільки самостійно новий уряд приймає рішення і чи немає тіньового уряду, який вступає в гру в критичні моменти.

2. Чи відбудеться судова реформа та реформа правоохоронних органів і чи не залишаться вони підконтрольні новій владі та спеціальним інтересам, як відбувалось завжди.

3. Наскільки серйозно нова влада збирається боротись з власниками банків які нанесли збитки платникам податків та клієнтам банків.

4. Чи однакові правила гри для всіх. Включно з питання чи відбудеться демонополізація і деолігархізація України і чи всі олігархи будуть грати за однаковими правилами.

"Я завірив всіх в позитивних відповідях на ці чотири питання. Але люди хочуть почекати і переконатись що це справді так. Якщо ми переконаємо світ, то Україна почне швидко розвиватись, нас заллють інвестиціями, а ми нарешті станемо успішним. Шанс такий у нас є", – резюмує Милованов.

Раніше Милованов прокоментував переговори з МВФ.

"Стосовно МВФ, я дуже позитивно налаштований. Думаю, нам просто потрібно продовжувати роботу", – зазначив Милованов.

Також він висловив сподівання на гарний результат переговорів, які відбудуться між сторонами кількома тижнями пізніше в Києві. Також міністр зазначив, що уряд України виконав практично всі очікування МВФ.

Раніше повідомлялося, що Милованов запевняє, що вдалось знайти шлях вперед у питаннях банківської системи, зокрема Привату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: