fbpx
Сьогодні
12:59 19 Жов 2019

У колонії суворого режиму в Київській області зняли кліп для американської групи Slenderbodies

У колонії суворого режиму в Київській області зняли кліп для американської групи Slenderbodies на трек Arrival.

Про це повідомляє CASES.

Акторами кліпу стали ув'язнені, які відбувають покарання колонії. Їх обирали шляхом кастингу, що проводився в місці ув'язнення. Кліп знімала влітку українська студія 23/32 Films в колаборації з англійським Pulse Films UK.

"Нам написали колеги з Лондона і запропонували зняти нестандартний відеопроєкт, де локацією є тюрма, а в кастингу беруть участь справжні в'язні. У нас була ідея: зруйнувати всі стереотипи про місця позбавлення волі та людей, які там перебувають. Водночас ми розуміли всю соціальну відповідальність", – зазначила продюсерка 23/32 Films Даша Дєрягіна.

Гроші, які команда заплатила за зйомки у в'язниці, витратили на закупівлю будматеріалів та ремонт будівлі в'язниці. За словами Даші Дєрягіної все було прозоро і закупівлю матеріалів вони робили разом з начальником колонії.

"За два тижні після зйомок нам зателефонував начальник в'язниці та сказав, що багатьох хлопців неможливо впізнати: їхня поведінка і соціально-моральні установки змінилися. У багатьох з'явилася мета. А були й такі, що за кілька місяців після зйомок проекту достроково вийшли за зразкову поведінку. Сьогодні ми намагаємося підтримувати спілкування з в'язнями. Найближчим часом плануємо поїхати на побачення, передати їм одяг на зиму", – приємно здивувала продюсерка 23/32 Films.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: