fbpx
Сьогодні
11:05 19 Жов 2019

У ДБР повідомили про підозру в катуванні двом поліцейським

Фото Depo.ua

Вчора слідчі Київського теруправління ДБР повідомили про підозру у катуванні двом поліцейським Васильківського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Київській області.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив директор ДБР Роман Труба.

Причина катувань: чоловік на зупинці громадського транспорту почав словесний спір з правоохоронцями. У відповідь вони застосували сльозогінний газ і почали бити людину прикладом автомата. На відео добре видно, що людей в погонах зовсім не бентежить кількість перехожих та автомобілів навколо. Вони цинічно продовжують застосовувати силу.

Далі – більше. Поліцейські надягли на потерпілого кайданки, вивезли його на безлюдну місцевість Васильківського району Київщини, де продовжили жорстоко бити. Дійшло до того, що горе-поліцейські закрили людину в багажнику, вдаривши прикладом згаданого автомата по голові. Тривали всі ці знущання близько чотирьох годин.

Родичі чоловіка його розшукували і, сподіваючись на допомогу, зверталися до того самого Васильківського відділу поліції. Поліцейські, до речі повернули потерпілого саме туди, виписавши йому протоколи про адмінпорушення.

Директор ДБР заявив, що злочин не вдалось приховати, а винні не втечуть від відповідальності

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: