fbpx
Сьогодні
19:10 19 Жов 2019

Корпорація "Богдан" погрожує зривом держзамовлення через справу Гладковського

Компанія "Богдан Моторс" відкидає звинувачення у завищенні ціни вантажівок Богдан-63 172, які фігурують у підозрі експершому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському.

У пресслужбі компанії також заявили, що нинішня ситуація загрожує можливим невиконанням державного замовлення.

"Колектив ДП АСЗ № 2 АТ АК Богдан Моторс з обуренням дізнався про неправдиві і безпідставні звинувачення, оприлюднені під час судового засідання ВАКС 18 жовтня 2019 року.

…Що стосується вартості вантажівок Богдан-63 172, то вона навіть гіпотетично не могла бути завищеною, оскільки формувалася у повній відповідності до чинного законодавства та підзаконних актів, а саме — з чинною редакцією постанов Кабінету Міністрів України № 517 та № 464, які регламентують весь порядок формування ціни під час виконання державного оборонного замовлення.

Діяльність нашого підприємства як виконавця державного оборонного замовлення постійно знаходилася під контролем відповідних державних органів. Тож зараз віднайти у ній "кримінал" на догоду політичному замовленню можливо буде лише шляхом маніпуляцій та відвертих фальсифікацій з боку замовників та виконавців таких дій".

Представники компанії додали, що останні події навколо підприємства "вносять неабияку нервовість у настрої працівників".

"Тож результат такого перебігу подій ставить під загрозу у найближчий перспективі виконання Державного оборонного замовлення", — йдеться в заяві.

Нагадаємо, Гладковського арештували на 2 місяці з можливістю внесення застави у 10 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: