fbpx
Сьогодні
13:10 18 Жов 2019

Дубілет прокоментував безпрецедентне оновлення влади

В уряді кажуть, що оновлення влади відбувається "у безпрецедентних масштабах".

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет, якого цитує "Урядовий портал".

Зазначається, що уряд оголосив відкритий конкурс на 25 посад державної служби категорії "А". На 17 вакансій подали заявки більше 400 кандидатів. За словами Дубілета, за багатьма вакансіями вже розпочався конкурсний відбір. Ще 8 вакансій очікують на професійних управлінців.

Претенденти на топ-посади держслужби проходять обов'язкове тестування на знання іноземної мови, українського законодавства, а також на аналітичні здібності та вербальне мислення. Окрім цього, учасники відбору виконують ситуаційні завдання та проходять співбесіду.

Комісія з питань вищого корпусу державної служби пропонує для фінальної співбесіди шорт-ліст з 5 кандидатів, які набрали найбільшу загальну кількість балів. Для максимальної прозорості на кожному етапі відбору здійснюється відеофіксація.

Дубілет сказав: "Перезавантаження державної служби триває. Ми хочемо залучити на топ-посади найкращих професіоналів країни. Для цього ми спростили конкурсну процедуру – зменшили паперову тяганину, відтепер подання документів для категорії "А" відбувається тільки он-лайн – через портал career.gov.ua…

Посади, на які ми проводимо конкурс, – це серйозний челендж. Буде непросто, бо чи не в кожному органі влади треба дуже багато змінювати. Але це дуже цікавий виклик, повірте. Ми бачимо, що на конкурси подається багато крутих та амбітних професіоналів".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: