fbpx
Сьогодні
16:24 17 Жов 2019

У Гладковського пояснили, куди він планував "тікати"

Прес-служба корпорації "Богдан" заявляє, що її президент, ексзаступник секретаря РНБО Олег Гладковський, якого 17 жовтня співробітники НАБУ затримали в аеропорту "Бориспіль", повинен був вилетіти на відкриття виставки Bus world 2019 до Брюсселю, а не намагався залишити Україну.

Про це пише Інтерфакс-Україна.

"Все це затримання – не більше ніж інсинуації і спроба створити картинку для телебачення. Гладковський як президент автомобільної корпорації "Богдан" сьогодні повинен був вилетіти на відкриття автовиставки в Брюссель, на яку був офіційно запрошений організаторами", – йдеться у повідомленні.

ЗМІ пише, що у корпорації надали скан-копії запрошень.

У Богдані" вважають, що дії НАБУ не мають нічого спільного з правосуддям, а є "ручним управлінням силовими органами".

У прес-службі також заявляють, що Гладковський не є фігурантом жодної кримінальної справи.

Нагадаємо, Лещенко повідомив, що НАБУ затримало колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського після втечі з "Залу офіційних делегацій" в аеропорту.

Раніше стало відомо, що Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування експершим заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегом Гладковским 1,3 млн гривень.

Попередньо, кримінальне провадження НАБУ зареєстроване за ст.366-1 КК України (декларування недостовірної інформації). Однак, чи розпочалися у ньому слідчі дії, на той момент не було відомо.

Пізніше НАБУ офіційно підтвердило затримання Гладковського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: