fbpx
Сьогодні
17:49 17 Жов 2019

Гладковський оголосив голодування через "свавілля правоохоронних органів"

Прес-служба корпорації "Богдан" заявляє, що її президент, ексзаступник секретаря РНБО Олег Гладковський оголосив голодування "на знак протесту проти свавілля правоохоронних органів".

Про це пише сайт корпорації "Богдан"

Гладковський називає незаконним своє затримання. За його словами, жодних обмежень на виїзд за кордон ніколи не було. Повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій не надсилалось. Він стверджує, що весь час співпрацював із детективами НАБУ надаючи свідчення та необхідні пояснення.

"За останні пів року, відколи я повернувся до корпорації "Богдан", я десятки разів вилітав за кордон для участі у перемовинах із бізнес-партнерами і завжди повертався в Україну", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Лещенко повідомив, що НАБУ затримало колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського після втечі з "Залу офіційних делегацій" в аеропорту.

Раніше стало відомо, що Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування експершим заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегом Гладковским 1,3 млн гривень.

Попередньо, кримінальне провадження НАБУ зареєстроване за ст.366-1 КК України (декларування недостовірної інформації). Однак, чи розпочалися у ньому слідчі дії, на той момент не було відомо.

Пізніше НАБУ офіційно підтвердило затримання Гладковського.

Тим часом у Гладковського пояснили, куди він планував "тікати".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: