fbpx
Сьогодні
11:06 16 Жов 2019

Справа Гандзюк: підозрюваний Павловський насправді не лежить у лікарні

Обвинувачений у справі щодо нападу на Катерину Гандзюк екс-помічник нардепа Ігор Павловський вчетверте не з'явився в Приморський райсуд Одеси, де мали розпочати розгляд його справи по суті, але і в лікарні, де він мав лежати, його не знайшли.

Про це стало відомо з постів активістів Інни Зеленої та Віталія Устименка у Facebook.

Слова Зеленої: "Вчетверте ми приїжджаємо в Одесу на засідання суду по Павловському. Вчетверте тут ні його, ні адвокатів. Вчетверте ми дивимось, як прокурори мило посміхаються і вигороджують "важкохворого"".

"(Павловський нібито лежить – ред.) в лікарні. Прокурор поклявся, що він там є. В нього проблеми з серцем".

За словами місцевого активіста Віталія Устименка, Павловський "систематично ігнорує свої судові засідання" нібито через перебування на стаціонарному лікування, і прокуратура не може вжити через це жодних засобів впливу до нього.

Водночас він відзначив, що активісти вирішили перевірити, чи Павловський перебуває у лікарні і наскільки важкий його стан, але підозрюваного у зазначеному мед закладі не знайшли.

Устименко: "Павловський не перебуває на лікуванні в зазначеному медичному закладі. Тобто, його в принципі там немає. Ні офіційно, ні фактично. Він навіть не імітує свою присутність там. Його тупо немає".

"Факт відсутності на стаціонарному лікуванні підозрюваного Павловського І.В. зафіксовано в присутності співробітників патрульної поліції, написано заяву".

Активіст висловив припущення, що у зв'язку з цим прокуратура може застосовувати до Павловського заходи примусового приводу на наступне судове, яке призначене на 15:00 24 жовтня у Приморському суді Одеси.

Нагадаємо, що батько Гандзюк заявив, що докази щодо вини однопартійців Порошенка були вилучені.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: