fbpx
Сьогодні
11:08 16 Жов 2019

Space Logistics планує збудувати космодром в Україні

Компанія Space Logistics може побудувати в Україні космодром. Наразі компанія обирає найоптимальніше місце для будівництва. Приблизна вартість проекту – 50 мільйонів доларів.

Глава компанії Space Logistics Дмитро Легеза заявив, що компанія може побудувати в Україні космодром приблизною вартістю проєкту – 50 мільйонів доларів, інформує видання  tech.liga.net. Оптимальним місцем для спорудження є Херсонська область.

"Основне завдання, яке ми перед собою поставили – побудувати космодром на території України. Тож протягом трьох-чотирьох місяців ми ходили по різних організаціях, заводах, щоб офіційно проаналізувати можливість такого будівництва", пояснив Легеза.

Він також зауважив, що наразі його компанія працює над загальним питанням можливості побудови космодрому. Коли він тільки почав вивчати питання щодо будівництва космодрому, то очікував, що експерти піднімуть його на глум, та фахівці серйозно вислуховували його роздуми.

"Виявилося, питання ніхто не вивчав – просто не було потреби, так як був Казахстан з Байконуром", наголосив глава компанії Space Logistics.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: