fbpx
Сьогодні
10:46 16 Жов 2019

Луценко знову в центрі уваги НАБУ: проти експрокурора відкрили справу

Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження проти колишнього генерального прокурора Юрія Луценка.

Про це повідомили РБК-Україна у відповідь на запит в НАБУ.

У прес-службі бюро повідомили, що до них надійшла ухвала Солом'янського районного суду м. Києва від 5 серпня 2019 року, яке полягає у внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про кримінальне правопорушення щодо можливого скоєння Ю. Луценком кримінального правопорушення, передбаченого ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

"13.08.2019, на виконання вимог постанови детективи Національного бюро внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом можливого скоєння генеральним прокурором України кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України", повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, на початку жовтня Державне бюро розслідувань також відкрило кримінальне провадження стосовно Луценка. Справа так само відкрили за фактом можливого зловживання владою екс-генпрокурором.

Пізніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що справу стосовно колишнього генерального прокурора Юрія Луценка стосується його передбачуваних зв'язків з ринком грального бізнесу.

Читайте також: Луценко заперечує ділові зв'язки з Фруманом і Парнасом.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: