fbpx
Сьогодні
16:16 16 Жов 2019

Голову Держспецзв'язку призначили без конкурсу

У середу 16 жовтня Кабінет міністрів під час засідання призначив Валентина Петрова на пост очільника Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Про це на брифінгу за підсумками засідання Уряду повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

"Ми призначили голову Держспецзв'язку. Це Валентин Петров – професійна, на мою думку, нормальна людина. У нього випробувальний термін 2 місяці. Ми з ним поговорили, і я дуже чітко поставив ряд задач, які він має виконати за наступні 2 місяці. Найголовніша задача – це вичистити, припинити корупцію в органі та навести там порядок", – зазначив Гончарук.

"Через 2 місяці уряд точно повернеться до питання щодо цієї позиції. І, якщо Петров не буде виконувати поставлені перед ним завдання, Кабмін буде "приймати по ньому відповідні рішення". Це той випадок, коли ми не проводили конкурс на цю посаду. Пов'язано це з тим, що, відповідно до закону, на цю посаду конкурс не проводиться – це посада, яка обіймається військовослужбовцями в тому числі, там є особлива процедура. Власне, з цим і пов'язаний випробувальний термін", – пояснив прем'єр.

Нагадуємо, що у суботу 12 жовтня Кабінет міністрів України звільнив главу Державної служби спеціального зв'язку та захисту Леоніда Євдоченка.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: