fbpx
Сьогодні
13:49 15 Жов 2019

Стало відомо, хто став новим радником Кличка

Народний депутат восьмого скликання від «Батьківщини» Ігор Луценко став радником міського голови Києва Віталія Кличка.

«Останнім часом мене регулярно питають — чим же я буду далі займатися? Відповідаю: тим, чим і попередні 12 років і 1 місяць. Відсьогодні ще й офіційно. Мене призначено радником міського голови з питань запобігання та виявлення корупції в Києві» — написав Луценко у Facebook.

Він додав, що працюватиме на громадських засадах, тобто безоплатно.

Довідка:

Є одним з засновників та активістом руху "Збережи старий Київ". Працював журналістом "Української правди", головним редактором "Економічної правди", редактором секції "бізнес" журналу "Кореспондент", секції "Великі гроші" журналу "Влада грошей", секції журналу "Компаньйон", а також консультантом Міжнародного центру перспективних досліджень.

Закінчив факультет економічних наук НаУКМА та EERC (Київську школу економіки).

У 2014 році був депутатом Київської міської ради, пройшов третім номером за списком ВО "Батьківщина". Того ж року брав участь в АТО як боєць батальйону "Азов". Під час Євромайдану був заступником коменданта протестного табору у Києві, входив до Ради народного об'єднання "Майдан".

Народний депутат 8 скликання. Обраний у 2014 році від ВО "Батьківщина" (№3 у списку) як безпартійний. Голова підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання по 154 округу (Рівненська область) від ВО "Батьківщина" як безпартійний.

Прогульник пленарних засідань у Верховній Раді 8 скликання. Фігурант антикорупційного розслідування.

 

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: